Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Met EVC snel de techniek in

Een baan in de techniek, dat zie jij wel zitten. Maar je hebt altijd ander werk gedaan. In de horeca, de luchtvaart of het bankwezen. Kun je dan wel overstappen naar de techniek? Heb je daar de juiste ervaring voor? Met een EVC-procedure zoek je uit wat je waard bent.

Je ervaring officieel laten erkennen

EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties. In een traject van 6 tot 10 weken verzamel je informatie over je alles wat je al hebt geleerd. Niet alleen in je werk, maar ook op school en in je vrije tijd. Samen met een begeleider maak je inzichtelijk wat je al weet en kunt. Voor al die competenties krijg je na afloop een EVC-ervaringscertificaat. Dit is een officieel document. Je toont ermee aan wat jouw kennis en kunde is, los van je beroep.

Voordelen EVC-ervaringscertificaat

Minder leren, sneller aan het werk

Ook vanuit een compleet ander vakgebied kun jij dus aan de slag in de techniek. Dankzij een EVC-traject misschien nog sneller dan je denkt. Het ervaringscertificaat toont immers precies aan wat je wel en niet kunt. En dus is het makkelijker om de techniekopleiding te kiezen die bij jou past. Zijn er vakken, cursussen of trainingen waarvan je de inhoud al kent? Dan sla je die gewoon over. Dat scheelt je in opleidingsduur en -kosten, want dankzij een EVC-traject sta je sneller op de werkvloer.

De EVC-procedure in vijf stappen

Wat kost een EVC-traject?

Voor een EVC-traject betaal je tussen de € 1.390 en € 1.550. Deze kosten zijn exclusief 21% btw en inclusief ervaringscertificaat. Deze kosten verdien je doorgaans weer terug doordat je door een EVC-traject sneller de juiste beroepskeuze maakt, heel gericht je juiste opleidingen kunt kiezen en daardoor sneller aan de slag kunt in jouw nieuwe baan.

Meer weten over EVC? Of je direct aanmelden voor een intake?

Neem contact op

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001