Omscholen

Overweeg jij om je te laten omscholen naar een technische functie? Dan ben je bij TechniekOpleiding.nl op de goede plek. Wij begeleiden je graag naar een baan in de techniek die bij jou past.

Als volwassene omscholen naar techniek

Als volwassene maak je niet zomaar een carrièreswitch. Dat is een proces van wikken en wegen. En uiteindelijk knopen door durven te hakken. In dat proces kun je wel wat hulp gebruiken, want de beslissing om een carrièreswitch te maken neem je niet zomaar. TechniekOpleiding.nl is er om jou te helpen keuzes te maken en te starten in een (andere) technische functie.

Technische omscholing regel je met TechniekOpleiding.nl

TechniekOpleiding.nl helpt je aan de slag te gaan in de techniek. We zijn er voor je als je nu werkzaam bent in een hele andere functie en in een andere branche. Maar ook als je een ander technisch beroept wilt uitvoeren.

Dat doen wij door jou te helpen met:

Omscholen makkelijk gemaakt: kies een kansberoep

Talloze bedrijven staan te springen om technische medewerkers. Hieronder vind je een aantal kansberoepen in de techniek. Kansberoepen zijn beroepen waarvan het UWV aangeeft dat daarin de kans op een baan hoger is dan gemiddeld. Wil je een carrièreswitch maken? Kijk dan eens naar de verschillende kansberoepen en welke opleidingen je kunt volgen om dat beroep uit te gaan oefenen!

Andere technische beroepen

Naast bovengenoemde kansberoepen zijn er natuurlijk veel meer leuke technische beroepen.

Bekijk alle beroepen

Help mij kiezen

Wil jij graag wat anders, trekt een technische functie jou, maar weet je niet hoe nu verder? TechniekOpleiding.nl helpt jou graag op verschillende manieren verder om de juiste beroepskeuze en studiekeuze te maken. Zo hebben wij diverse tests gemaakt, waarmee jij meer inzicht krijgt in welke functies bij jou passen. Ook staan onze ontwikkeladviseurs voor jou klaar om te persoonlijk te helpen.

Help mij kiezen

Hoe is het om te werken in de techniek?

Twijfel je of je je wilt laten omscholen naar een (ander) technisch beroep? Iedere sector heeft zijn kenmerken, voordelen en nadelen. Lees meer over het werken in de techniek en de verschillende ervaringen van anderen die kozen voor een omscholing naar de techniek.

Lees meer over het werken in de techniek

Lees meer over het de verschillende kennisgebieden

Lees de verhalen van andere omscholers

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001