Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Over ons

Over techniekopleiding.nl

Onderdeel van ROVC

TechniekOpleiding.nl is een overzichtelijke one-stop-shop platform voor technici, bedrijven en intermediairs, starters en zij-instromers. Het is dé vindplaats voor hulp en ondersteuning bij opleidings- en ontwikkelvraagstukken in de techniek.

Onze missie? Zoek, boek en leer!

Wij geloven dat het zoeken en boeken van opleidingsactiviteiten in de techniek en het vinden van de juiste subsidiemogelijkheden eenvoudig moet zijn voor zowel werknemers, werkgevers als intermediairs. Onze missie is een platform creëren waar dit ook écht eenvoudig is, zodat mensen zich een leven lang kunnen ontwikkelen. Wij blijven TechniekOpleiding.nl dan ook continu doorontwikkelen, aanvullen en verbeteren!

Techniek zet de motor van de Nederlandse economie in de juiste versnelling!

Dit vraagt om veel en goed opgeleide technische vakmensen. En daar is op dit moment een tekort aan. Werkgevers en intermediairs staan daarom voor uitdagingen: personeel zoeken, aantrekken én behouden!

TechniekOpleiding.nl biedt voor werkgevers functionele, praktische oplossingen voor de instroom-, doorstroom- en uitstroomvraagstukken. Ook zorgt TechniekOpleiding.nl ervoor dat mensen met affiniteit met techniek na een korte omscholing al snel functioneel inzetbaar zijn; bij het bedrijf zelf op de werkvloer of bij de klant!

Aan de slag in de techniek?

Wil jij aan de slag in de techniek? Of werk je al in de techniek, maar wil je je verder doorontwikkelen binnen jouw vakgebied? Of een switch maken binnen de techniek naar een ander vakgebied? Op TechniekOpleiding.nl vind je snel een opleiding die bij jou past en kun je je eenvoudig inschrijven.

Subsidies

Zowel voor werkgevers als werknemers zijn er veel subsidies beschikbaar op het gebied van opleidingen, zowel landelijk, regionaal als branchespecifiek. Volgens de SER is er grote behoefte aan een duidelijk overzicht als het gaat om beschikbare subsidies voor opleiding. TechniekOpleiding.nl zet de mogelijkheden overzichtelijk op een rij en helpt je graag persoonlijk verder als je hierover vragen hebt.

De opleiders achter TechniekOpleiding.nl

TechniekOpleiding.nl is een initiatief van ROVC, al 50 jaar marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland.

Betekent dit dat er alleen opleidingen van ROVC te vinden zijn via dit platform? Nee. ROVC is slechts de ‘motor’ achter TechniekOpleiding.nl. Ook opleidingen van andere opleidingsinstituten zijn via TechniekOpleiding.nl te vinden. Deze site is een algemeen one-stop-shop platform, ten dienste van (potentiële) technici, werkgevers in de techniek en intermediairs voor technisch personeel.

Heb jij een suggestie voor ons?

Laat het ons weten. Samen creëren wij het meest praktische opleidingsplatform voor technisch Nederland!

Neem contact op

Je vindt TechniekOpleiding op de volgende social media:

Beloftes

  1. Binnen 4 weken functioneel inzetbaar
  2. Altijd persoonlijk ontwikkeladvies
  3. We helpen je altijd met subsidie

Voordelen

15.000+ mensen opgeleid

Wij leiden jaarlijks meer dan 15000 mensen op in de techniek.

350+ opleidingen

Wij bieden meer dan 350 opleidingen aan.

400+ docenten

Er zijn meer dan 400 docenten die jou kunnen opleiden.

30 subsidies

Er zijn 30 verschillende subsidies voor jou beschikbaar.

Onze ontwikkeladviseurs

Werken bij techniekopleiding.nl

Bekijk vacatures

Ervaringen

Met techniekopleiding.nl

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001