Technische opleidingen

Het aanbod van Techniekopleiding

TechniekOpleiding.nl is er voor volwassenen die willen groeien in de techniek. Voor (toekomstig) technici die graag in de praktijk leren, heeft TechniekOpleiding.nl het grootste aanbod opleidingen van Nederland.

Opleidingskeuze maken

Ontwikkeladvies

Welke opleiding sluit het beste aan bij mijn opleidingsbehoefte? Een passende opleiding vinden kan lastig zijn. Niet alleen voor mensen die een geschikte opleiding zoeken, of die niet weten welke opleiding bij ze past als ze zich willen laten omscholen. Ook voor bedrijven kan het lastig zijn. Wij helpen jou graag de juiste studiekeuze te maken!

TechniekOpleiding.nl is niet voor niets de plek voor ondersteuning bij opleidings- en ontwikkelvraagstukken in de techniek. Je hoeft het ons alleen maar even te laten weten. Dat kan telefonisch via 088 939 001 of via het contactformulier op deze website.

Incompany

Training in de eigen dagelijkse praktijk: dat zijn incompanytrainingen. Incompanytrainingen vinden plaats in jouw eigen organisatie en zijn trainingen die zijn aangepast naar de wensen en behoeften van de medewerkers en de organisatie.

Veel technische trainingen van TechniekOpleiding.nl zijn ook incompany te volgen. De trainingen worden dan afgestemd op jullie eigen situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer over incompany

 

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001