Incompany

Training van medewerkers in jullie eigen dagelijkse praktijk: dat is incompanytraining. Veel technische trainingen van TechniekOpleiding.nl zijn ook incompany te volgen. Je regelt het door even contact op te nemen met een van de accountmanagers.

Zijn er in jouw organisatie veel nieuwe medewerkers die tegelijk up-to-speed gebracht moeten worden? Is veel kennis verloren gegaan, omdat vaste krachten met veel kennis onlangs met pensioen zijn gegaan? Of zijn er veel ontwikkelingen in een bepaald vakgebied, waarvan je wilt dat medewerkers bijblijven? Dit zijn voorbeelden van situaties waarin opleiden in incompanyvorm de best passende manier is om medewerkers op te leiden.

Over incompany

Incompanytrainingen vinden plaats in de eigen dagelijkse praktijk en zijn trainingen die zijn aangepast naar de wensen en behoeften van de medewerkers en het bedrijf.

Een incompanytraining is een ideale opleidingsmogelijkheid voor als meerdere medewerkers dezelfde training willen volgen, of als jullie praktijksituatie maatwerk vraagt. Bij een incompanytraining kan gewerkt worden met eigen bedrijfsprocessen en installaties.

Het incompany opleiden van medewerkers heeft de volgende voordelen:

  • De inhoud van de training wordt van tevoren afgestemd en aangepast aan jullie organisatie en leerbehoefte.
  • De trainingsdagen stemmen jullie zelf af, daardoor is er altijd een geschikt moment.
  • De training vindt plaats op jullie locatie, daardoor hebben medewerkers geen extra reistijd.
  • Een incompanytraining zorgt ervoor dat alle medewerkers die deelnemen dezelfde kennis opdoen en in de praktijk brengen.
  • Bovendien zorgt het voor een sterker teamgevoel. Collega’s werken en leren samen.
  • Tot slot is incompany vaak voordeliger dan iedere medewerker apart in te schrijven voor een training.

Welke opleidingen zijn incompany te volgen

Een groot deel van de opleidingen van TechniekOpleiding.nl zijn ook incompany te volgen, tenzij materialen en apparatuur nodig zijn, die niet aanwezig zijn in jullie eigen praktijk. Ben jij op zoek naar iemand die jouw medewerkers specifieke vakkennis bij kan brengen? Neem dan even contact op.

Welke incompanytraining is geschikt in mijn situatie?

Een incompanytraining is volledig aangepast aan de wensen en behoeften van de organisatie. Welke training past bij jouw organisatie en hoe de opleidingsbehoefte wordt ingevuld, daarbij begeleidt een accountmanager van TechniekOpleiding.nl jou graag.

We helpen je met het in kaart brengen van de opleidingsvraag. Wat is het huidige kennisniveau? Wat zijn de behoeftes van de medewerkers en de organisatie? Vervolgens stemmen we samen af welke trainingen, op welke dagen nodig zijn om de opleidingsvraag goed in te vullen.

Tot slot stemmen we samen de exacte inhoud van de incompanytraining af op basis van de leerdoelen en de wensen van medewerkers.

Incompanytrainingen van TechniekOpleiding.nl

  • TechniekOpleiding heeft het grootste aanbod technische incompanytrainingen van Nederland
  • TechniekOpleiding.nl helpt jouw organisatie op maat de opleidingsbehoefte in te vullen
  • Trainingen worden gegeven door docenten uit de praktijk

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001