Help mij kiezen

Persoonlijk ontwikkeladvies

Het aanbod van technische cursussen is heel breed. Er zijn korte praktijkgerichte trainingen, maar ook complete technische beroepsopleidingen. Bij de beroepen hebben we kant-en-klare omscholingspaden voor je uitgewerkt.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een opleiding of opleidingsroute die bij jou past, of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met één van onze ontwikkeladviseurs door:

Affiniteitentest

Benieuwd of werken in de techniek iets voor je is en welk vakgebied of kansberoep dan het beste bij je past? Doe de affiniteitentest! Zo ontdek jij binnen 20 vragen waar voor jou de kansen liggen. Aan het einde van de test krijg je direct te zien welke beroepen uit de techniek passen bij wat jij leuk vindt om te doen en krijg je de resultaten ook per mail gestuurd zodat je er nog even over na kan denken.

Doe de test

Bekijk de opleidingspaden

Techniekopleiding.nl heeft het je makkelijk gemaakt en voor verschillende technische beroepen opleidingspaden voor je uiteengezet. Lijkt het jou leuk om aan het werk te gaan in de techniek?

Bekijk de beroepen

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001