Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Help mij kiezen

Persoonlijk ontwikkeladvies

Het aanbod van technische cursussen is heel breed. Er zijn korte praktijkgerichte trainingen, maar ook complete technische beroepsopleidingen. Welke training, cursus of opleiding past het beste bij jou? Welke opleidingen heb je gevolgd en welke werkervaring heb jij al? We begrijpen dat het lastig kan zijn om dan een goede keuze te maken in het brede aanbod.Heb je hulp nodig bij het kiezen van een opleiding die bij jou past of heb je vragen ergens over? Neem dan contact op met één van onze ontwikkeladviseurs Lotte, Erwin of Rob door:

Affiniteitentest

Benieuwd of werken in de techniek iets voor je is en welk vakgebied of kansberoep dan het beste bij je past? Doe de affiniteitentest! Zo ontdek jij binnen 20 vragen waar voor jou de kansen liggen. Aan het einde van de test krijg je direct te zien welke beroepen uit de techniek passen bij wat jij leuk vindt om te doen en krijg je de resultaten ook per mail gestuurd zodat je er nog even over na kan denken.

Doe de test

Bekijk het aanbod

Weet je al in welke technische richting jij een cursus of opleiding zoekt? Kijk dan snel waar deze cursus wordt aangeboden en lees wat je kunt na het volgen van die cursus.

Bekijk het aanbod

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001