Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Elektronica

Ga aan de slag in de elektronica!

Elektronica is overal! In de industrie, bij de aandrijving en besturing van machines (industriële elektrotechniek), maar ook in de gebouwgebonden installaties van kantoren of huizen (installatietechniek).

Wil jij werken in de elektronica? Maar heb je geen kennis van elektrotechniek? In deze praktijkgerichte elektronica opleiding maak jij je in korte tijd de basisbegrippen van het vak 'Elektronica' eigen!

Elektronica opleiding – voor wie?

Deze elektronica opleiding is bedoeld voor volwassenen met geen tot weinig kennis van elektrotechniek, die graag in de elektrotechniek willen werken. Een technische vooropleiding is niet perse noodzakelijk. Na het afronden van de opleiding elektronica kun je (zintuiglijke) technische inspecties en eerstelijnsonderhoud uitvoeren aan gebouwgebonden installaties en schakelkasten. Eenvoudige storingen? Die kun jij verhelpen!

Elektromonteur

Cursus elektronica – wat kun je ermee?

Er wordt tijdens deze cursus elektronica veel aandacht besteed aan het oefenen in de praktijk. De insteek van de cursus is breed: van groepenkasten tot elektrische aandrijftechniek. Je krijgt dus direct een brede basiskennis. De cursus elektronica wordt op verschillende locaties door heel Nederland gegeven. Er is dus altijd een locatie dicht bij jou in de buurt!

Welke opleiding voor elektricien

Wil je elektricien worden en gaan werken bij bijvoorbeeld een installatiebedrijf? Of ben je monteur van elektrische installaties en op zoek naar bijvoorbeeld een NEN-cursus? ROVC heeft de volgende cursussen speciaal voor de elektrotechnisch installateur:

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001