Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Dé Managed Learning Service voor de installatiebranche!

Leren en ontwikkelen gaat altijd door, zeker in de techniek. Maar door het gigantische aanbod aan opleidingen en trainingen zien veel bedrijven door de bomen het bos niet meer. Techniekopleiding.nl helpt om orde in de chaos te scheppen!

Van functieprofiel tot leerpad

Techniekopleiding.nl heeft samen met Nutt een Managed Learning Service (MLS) ontwikkeld. Het is dé digitale tool die technische bedrijven ontzorgt op het gebied van uitzoeken en organiseren, zodat de focus weer op leren en ontwikkelen komt te liggen!

Met het MLS kan van iedere werknemer binnen een bedrijf het functieprofiel in kaart worden gebracht, waarin opleiding, ervaring en benodigde competenties voor het uitvoeren van de functie zijn vastgesteld. Dit wordt vergeleken met de benodigde competenties voor de huidige functie of de eventueel geambieerde functie en levert uiteindelijk een leerpad met leerproducten op. Van opleidingen en bijscholing tot het advies om een aantal dagen mee te lopen met een professional.

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001