Download de TechBarometer: hét trendrapport van en voor technisch Nederland.

Heel Nederland Werkt!

Het STAP-budget vervangt per 1 maart 2022 de NL leert door-subsidie

Ben je 18 jaar of ouder? En werk je in loondienst, als flexwerker of als zelfstandige of zzp-er? Of ben je werkzoekende? Dan kun jij dankzij het STAP-budget gratis een training volgen in de techniek!

Bekijk het STAP-budget en de training Introductie in de Techniek

Heel Nederland Werkt wil zoveel mogelijk mensen helpen aan een geweldige baan. Er is een schreeuwend tekort aan technici. Binnen de techniek zijn er dus volop kansen!

Is techniek iets voor jou?

Wist je dat je niet per se goed hoeft te zijn met een schroevendraaier of goed te kunnen rekenen? Neem het voorbeeld van een aircomonteur. Als aircomonteur hoef je niet handig te zijn, maar je moet wel logisch kunnen nadenken en goed met een computer kunnen werken.

Voor 9 op de 10 mensen is er een passende baan te vinden in de techniek. Het UWV heeft een lijst van kansberoepen, waarbij er veel kansen liggen in de technische sector. Ga bijvoorbeeld voor een baan als operator, installateur luchtbehandeling, ventilatie en koeltechniek of elektricien! De overheid stimuleert het volgen van gratis opleidingen met de tijdelijke subsidieregeling NL leert door.

Zet de eerste stap

Volg een gratis cursus in de techniek. Op deze manier kom je erachter of een technisch beroep bij je past. Houd de website van Heel Nederland Werkt in de gaten en vind je baan! Er zijn veel werkgevers die je verder willen ontwikkelen. Je kunt dan leren en werken tegelijk. Wil je liever eerst persoonlijk advies? Vraag dan een gesprek aan met een ontwikkelcoach!

Bekijk het gratis cursusaanbod

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001