Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Heel Nederland Werkt!

Het STAP-budget vervangt de NL Leert Door subsidie.

Sinds 2022 is de NL Leert Door subsidie niet meer beschikbaar. Deze subsidie wordt vervangen door het STAP-budget. Nieuw in de techniek of wil je binnen de techniek een andere kant op maar heb je geen idee wat bij je past? Met het STAP-budget volg je gratis de training Introductie in de Techniek. Met deze tweedaagse training maak je kennis met diverse gebieden binnen de techniek en kun jij ervaren waar jouw roeping ligt. **Nu volledig gratis te volgen met het STAP-budget.**

Bekijk de training Introductie in de Techniek

Heel Nederland Werkt wil zoveel mogelijk mensen helpen aan een geweldige baan. Er is een schreeuwend tekort aan technici. Binnen de techniek zijn er dus volop kansen!

Is techniek iets voor jou?

Wist je dat je niet per se goed hoeft te zijn met een schroevendraaier of goed te kunnen rekenen? Neem het voorbeeld van een aircomonteur. Als aircomonteur hoef je niet handig te zijn, maar je moet wel logisch kunnen nadenken en goed met een computer kunnen werken.

Voor 9 op de 10 mensen is er een passende baan te vinden in de techniek. Het UWV heeft een lijst van kansberoepen, waarbij er veel kansen liggen in de technische sector. Ga bijvoorbeeld voor een baan als operator, installateur luchtbehandeling, ventilatie en koeltechniek of elektricien! Weet je nog niet wat het beste bij je past? Volg dan de training Introductie in de Techniek, gratis met het STAP-budget.

Zet de eerste stap

Volg een gratis cursus in de techniek. Op deze manier kom je erachter of een technisch beroep bij je past. Houd de website van Heel Nederland Werkt in de gaten en vind je baan! Er zijn veel werkgevers die je verder willen ontwikkelen. Je kunt dan leren en werken tegelijk. Wil je liever eerst persoonlijk advies? Vraag dan een gesprek aan met een ontwikkelcoach!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001