Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Cursus Basisoperator

Het STAP-budget vervangt de NL Leert Door subsidie.

Sinds 2022 is de NL Leert Door subsidie niet meer beschikbaar. Deze subsidie wordt vervangen door het STAP-budget. Nieuw in de techniek of wil je binnen de techniek een andere kant op maar heb je geen idee wat bij je past? Met het STAP-budget volg je gratis de training Introductie in de Techniek. Met deze tweedaagse training maak je kennis met diverse gebieden binnen de techniek en kun jij ervaren waar jouw roeping ligt. **Nu volledig gratis te volgen met het STAP-budget.**

Bekijk de training Introductie in de Techniek

Deze gratis cursus is niet meer beschikbaar.

Ga je aan de slag als basisoperator bij een productiebedrijf? Of wil jij je laten omscholen naar operator? Dan is dit dé cursus voor jou! Deze cursus wordt uitgevoerd door ROVC Technische Opleidingen.

Doel van de cursus

Deze cursus leert je de basistaken van een operator. Zo kun je na het volgen van de cursus zelfstandig een aantal taken van een operator uitvoeren, heb je kennis gemaakt met enkele technieken en ben je bewust van je rol op de werkvloer.

Inhoud

Je leert meer over het operatorschap: (bedienings)taken van een operator, basisbewerkingen procesinstallaties, verliesreductie door OEE-analyse, 5S-methode voor verkorten van omsteltijden. Ook leer je meer over onderhoudstaken van een operator en over veilig werken in een productieomgeving.

Duur

De training volg je in 5 dagen van 6 uur. De cursus bestaat uit een mix van klassikale en online lessen.

Begeleiding tijdens de cursus

De docent is tijdens de cursus beschikbaar voor persoonlijke ondersteuning. Daarnaast zijn er ontwikkeladviseurs voor, tijdens en na de training beschikbaar voor vragen of advies. In MijnROVC, de online leeromgeving van ROVC, vind je filmpjes en animaties die je kunnen ondersteunen tijdens de zelfstudie. Ook kun je via de website TechTake.nl meer informatie vinden en filmpjes en animaties bekijken over technische componenten.

Wat kan ik na de cursus?

Na het volgen van de cursus Basisoperator ben je bekend met de basistaken van een operator. Je kunt zelfstandig een aantal taken van een operator uitvoeren, je hebt kennis gemaakt met enkele technieken en je bent je bewust van je rol op de werkvloer. Je kunt na afloop aan de slag als operator.

Deze gratis cursus is niet meer beschikbaar.

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001