Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Training Basis installatietechniek voor e monteur

Het STAP-budget vervangt de NL Leert Door subsidie.

Sinds 2022 is de NL Leert Door subsidie niet meer beschikbaar. Deze subsidie wordt vervangen door het STAP-budget. Nieuw in de techniek of wil je binnen de techniek een andere kant op maar heb je geen idee wat bij je past? Met het STAP-budget volg je gratis de training Introductie in de Techniek. Met deze tweedaagse training maak je kennis met diverse gebieden binnen de techniek en kun jij ervaren waar jouw roeping ligt. **Nu volledig gratis te volgen met het STAP-budget.**

Bekijk de training Introductie in de Techniek

Deze gratis cursus is niet meer beschikbaar.

Wil jij aan de slag binnen de installatietechniek met elektrotechnische installaties? Of werk jij al binnen de installatietechniek als e monteur, maar wil je je bijscholen? Dan is dit de basistraining voor jou. Deze cursus wordt uitgevoerd door IW Nederland.

Doel van de cursus

Werk je als elektra monteur en wil je je verdiepen in de installatietechniek? Dan is de training Basis installatietechniek voor e monteurs iets voor jou. Als je deze training volgt dan krijg je een brede algemene kennis en de benodigde vaardigheden binnen de installatietechniek. Er wordt o.a. stil gestaan bij cv-techniek, gastoestellen, tekeninglezen en materiaalkennis. Ook ga je aan de slag met koperbuis bewerken, PVC-bewerken, verbindingstechnieken en de montage van sanitair en afvoersystemen.

Inhoud

  • Intro gesprek met de docent (wat willen we bereiken)
  • Kennismaken met installatietechniek
  • Herkennen van installatietechnische aspecten
  • Toepassen van diverse verbindingstechnieken
  • Kennismaken met diverse materialen en weten waar toe te passen
  • Kennismaken met toestellen en appendages
  • Technische Installatie maken doormiddel van gesimuleerde opdracht
  • Technische voorschriften en wetgeving
  • Afsluiting met eventueel advies voor vervolgcursus

Duur

De training volg je in 5 dagen. De cursus bestaat uit theorie en praktijk. Je gaat in het practicum daadwerkelijk aan de slag en oefent op realistische praktijkopstellingen

Deze gratis cursus is niet meer beschikbaar.

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001