Download de TechBarometer: hét trendrapport van en voor technisch Nederland.

Aanbod NL leert door

Het STAP-budget vervangt per 1 maart 2022 de NL leert door-subsidie

Ben je 18 jaar of ouder? En werk je in loondienst, als flexwerker of als zelfstandige of zzp-er? Of ben je werkzoekende? Dan kun jij dankzij het STAP-budget gratis een training volgen in de techniek!

Bekijk het STAP-budget en de training Introductie in de Techniek

Welke cursus in de techniek ga jij gratis volgen? Bekijk hieronder het gratis aanbod, dankzij de NL leert door-subsidieregeling!

Onderstaand aanbod is volgeboekt

Basiscursus Elektrotechniek

Wil je starten in de elektrotechniek? Bijvoorbeeld bij een technische dienst, een woningbouwvereniging of in de particuliere bouwsector? Dan is dit de...

Lees verder

Cursus Basisoperator

Ga je aan de slag als basisoperator bij een productiebedrijf? Of wil jij je laten omscholen naar operator? Dan is dit dé cursus voor jou!

Lees verder

Cursus Koeltechniek - basis

Werk jij als storings- of onderhoudsmonteur en heb je weinig kennis van koudetechniek? Of wil jij je laten omscholen? Dan is dit dé basis cursus voor ...

Lees verder

Cursus Pneumatiek

Werk je als storings- of onderhoudsmonteur, maar heb je geen kennis van pneumatiek? Of wil je je laten omscholen? Dan is dit dé cursus voor jou!

Lees verder

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001