Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Projectleider

Ga aan de slag als projectleider!

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden en uitvoeren van een project. Je stimuleert en motiveert jouw team, maakt plannen van aanpak en bewaakt de voortgang en deadlines.

Tijdens de cursus projectleider leer je alles over het organiseren van projecten en hoe je projecten tot een succesvol einde brengt. Wat is jouw persoonlijke kracht? En wat is jouw stijl van leidinggeven? Ook daar ga je in deze cursus naar op zoek.

Direct naar de cursus Projectleider!

Opleiding tot projectleider – voor wie?

Houd jij je in je dagelijks werk bezig met het organiseren van projecten? Of leid je projecten? Misschien ben je lid van een projectteam of voer je zelfstandig (kleine/middelgrote) projecten uit, maar merk je dat je soms theoretische kennis mist om jouw taken binnen het projectteam met zelfvertrouwen uit te voeren. Dan is de opleiding projectleider bedoeld voor jou!

Cursus projectleider – wat kun je ermee?

Na het volgen van de cursus projectleider kun jij een project in goede banen leiden en succesvol afronden. Je kunt projecten faseren, planningen maken per fase, deze bewaken en bijstellen. Valkuilen? Die herken je en weet je te voorkomen. Je leert dit door tijdens de opleiding aan de slag te gaan met een plan van aanpak voor een project binnen jouw eigen organisatie. Ook de nodige communicatievaardigheden komen aan de orde.

Bekijk de cursus projectleider!

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001