Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Procesoperator

Ga aan de slag als Procesoperator!

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het monitoren van het productieproces aan de lijn. Je bedient productiemachines in een vaak technische, industriële omgeving. Maar hoe zit het met jouw technische kennis?

Heb je namelijk als procesoperator gerichte kennis van hoe bepaalde machines werken, dan ben jij van grote meerwaarde voor je (toekomstige) werkgever! En dat niet alleen: jouw werkzaamheden worden ook een stuk uitdagender en afwisselender!

Naar de proces operator cursussen!

Opleidingen voor procesoperators – voor wie?

Als procesoperator werk je vaak in de foodindustrie en in de maakindustrie. Bij een storing aan de machine, wordt dan de technische dienst ingeschakeld. Maar dan is het kwaad eigenlijk al geschied, want de productielijn ligt stil. Stel nu dat jij dit, als procesoperator, kunt voorkomen? Dat je signalen van een toekomstige storing al herkent vóórdat de machine stil komt te liggen? Of zelf eenvoudige technische problemen aan de lijn kan verhelpen? Na het volgen van een korte, praktijkgerichte cursus waarin techniek centraal staat, kun jij dat!

Cursussen voor procesoperators – wat kun je ermee?

Na deze opleiding haal jij veel meer uit je functie van procesoperator! Je maakt namelijk kennis met enkele technieken waar je als procesoperator mee van doen hebt. Denk aan pneumatiek, elektrotechniek, mechanische aandrijftechniek en besturingstechniek. Natuurlijk krijg je theorielessen, maar je werkt vooral ook aan praktijkopdrachten. Na afronding van de cursus zorg jij ervoor dat er aan jouw lijn minder storingen zijn, minder stilstand is én werk jij met meer plezier!

Welke opleiding voor procesoperator?

Wil je procesoperator worden? Bekijk dan eens de cursussen die wij aanbieden. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met onze studieadviseurs! Ze helpen je graag met de juiste operator cursus voor jou!

Naar de proces operator cursussen!

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001