Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Operator

Ga aan de slag als operator!

Als operator ben je verantwoordelijk voor jouw specifieke taak aan de productiemachine. Je hebt diverse functieniveaus: operator A, operator B en operator C. Hoe hoger het niveau, hoe meer verantwoordelijkheid je draagt. Bijvoorbeeld het instellen van de machines, of klein onderhoud uitvoeren.

Wil jij weten wat je als operator te wachten staat? Schrijf je dan in voor de cursus Werken als operator!

Bekijk de cursus basisoperator ! Bekijk de cursus technisch operator !

Opleiding tot operator – voor wie?

Wil jij goed voorbereid zijn op het werken in een productieomgeving? Deze opleiding tot operator is zeer geschikt voor jou als je aan de slag wilt als beginnend operator! Ook voor zij-instromers of uitzendkrachten is deze cursus een laagdrempelig startpunt. Je leert alles over wat je te wachten staat als operator en wat precies jouw rol is op de werkvloer.

Cursus operator – wat kun je ermee?

Na het volgen van de training Werken als operator ben je bekend met de basistaken van een operator. Je bent voorbereid voor het werken in een productieomgeving en je weet wat daar allemaal bij komt kijken. Je gaat dus met zelfvertrouwen aan de slag! De machines en apparaten die in een productieproces voorkomen? Die herken jij! Ook leer je in de cursus voor operator veiligheidsmaatregelen toe te passen en risico's in een productieomgeving te herkennen

Welke opleiding voor operator?

Wil je operator worden? Bekijk dan eens de cursussen die wij aanbieden. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met onze studieadviseurs! Ze helpen je graag met de juiste operator cursus voor jou!

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001