Volg nu GRATIS de training Introductie in de techniek!

Elektrotechniek

Ga aan de slag als elektrotechnicus!

Wil jij werken in de elektrotechniek? En vraag je je af of er ook een opleiding elektrotechniek voor volwassenen bestaat? Dan is het antwoord: ja, die bestaat zeker!

Wanneer je nog geen kennis hebt van elektrotechniek en je wilt daar meer van weten, dan is de cursus Elektrotechniek – basis, waarin je in slechts vier dagen tijd de beginselen leert op het gebied van elektrotechniek, beslist iets voor jou!

Meer leren over elektrotechniek?

Deze opleiding is bedoeld voor volwassenen met geen tot weinig kennis van elektrotechniek, die graag meer willen leren over dit onderwerp. Een technische vooropleiding is niet noodzakelijk. Na het afronden van de elektrotechniek opleiding kun je (zintuiglijke) technische inspecties en eerstelijnsonderhoud uitvoeren aan gebouwgebonden installaties en schakelkasten. Eenvoudige storingen? Die kun jij verhelpen!

Cursus elektrotechniek – wat kun je ermee?

In de elektrotechniek is het mogelijk door middel van enkele korte cursussen al een gedegen basiskennis te vergaren. Er is een groot tekort aan elektriciens, dus de kans op werk in de elektrotechniek is groot! In de praktijk leer je vervolgens ook weer veel van je collega’s. Zo groei je, door te leren in de praktijk, steeds verder in je functie. En volg je dan nog aanvullende cursussen? Dan ben jij uiteindelijk ook die opgeleide vakman of vakvrouw in de elektrotechniek!

Welke opleiding elektrotechniek voor de installatietechniek

Wil je elektricien worden en gaan werken bij bijvoorbeeld een installatiebedrijf? Of ben je monteur van elektrische installaties en op zoek naar bijvoorbeeld een NEN-cursus? ROVC heeft de volgende cursussen speciaal voor de elektrotechnisch installateur:

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001